Welkom bij Galerista, uw exclusieve dealer voor unieke sieraden, betoverende Hummelbeeldjes, hoogwaardige verzamelberen van Steiff en exclusieve poppen voor verzamelaars! Duik in onze fascinerende wereld van hoogwaardige producten en ontdek tijdloze schoonheid.

Galerista wordt gerund door Sammlergalerie GmbH & Co KG, gevestigd in Duitsland. Sinds we ons bedrijf 35 jaar geleden oprichtten, zijn we geleidelijk marktleider geworden voor exclusieve juwelen en verzamelobjecten in Duitsland, met momenteel meer dan 150.000 klanten. We zijn er trots op dat we onze producten van hoge kwaliteit leveren aan in totaal acht Europese landen. Of je nu in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, Finland, Portugal, Tsjechië of Luxemburg woont, Galerista levert exclusieve sieraden, betoverende Hummel-figuurtjes en hoogwaardige verzamelbare Steiff-beren bij je thuis.

Jewelry
Ons prachtige assortiment sieraden laat niets te wensen over. Van klassieke elegantie tot moderne trends, hier vind je het perfecte sieraad dat jouw persoonlijkheid uitstraalt. Laat de ogen van je geliefde stralen met onze gepersonaliseerde sieraden of geef je look de finishing touch met kwaliteit die je kunt zien en voelen. Onze online shop presenteert een charmante selectie sieraden van hoge kwaliteit en unieke stukken met kostbaar goud en fonkelende edelstenen - ideaal als verrukkelijke romantische cadeaus.

Hummel
Fans van Hummel-figuurtjes zullen echte schatten vinden in ons assortiment. Elk beeldje vertelt zijn eigen verhaal en straalt met zijn betoverende ontwerp een nostalgische sfeer uit. Als collector's item of als cadeau-idee, de liefdevol gemaakte Hummel beeldjes boeien jong en oud.

Steiff
Voor verzamelaars bieden we een select assortiment van verzamelbare Steiff-beren. De beroemde "Knoop in het Oor" metgezellen zijn al generaties lang synoniem voor uitstekende kwaliteit en ongeëvenaard plezier. Dompel je onder in de magie van het merk Steiff, dat niet alleen speelgoed omvat maar ook echte kunstwerken, gemaakt voor de harten van veeleisende verzamelaars.

DollsGalerista biedt je ook een exclusieve selectie van eersteklas verzamelpoppen. Elke pop is zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste normen te voldoen en verzamelaars te inspireren met unieke stukken. Of het nu voor ervaren poppenverzamelaars is of als het perfecte cadeau voor fans van hoogwaardig vakmanschap, onze poppen van LLorens, Schildkröt, Paola Reina en Antonio Juan zullen je zeker betoveren.

Ontdek de wereld van Galerista en laat je inspireren door onze producten. We verwelkomen je graag als een van onze gewaardeerde klanten!